

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Баба ми ни научи на една проста рецепта, за да извлечем още повече от лимона
Ароматът на скара и прясно изцеден лимонов сок превръщат всяка хапка в малък гастрономически празник
Ароматът на скара и прясно изцеден лимонов сок превръщат всяка хапка в малък гастрономически празник
Вкусно лятно ястие
Може да приготвяте ястието на всеки празник и то винаги ще бъде гвоздеят на трапезата
Плънката не е сложна, но изисква внимание към детайла
Пъстървата е постна риба, което означава, че съдържа минимално количество мазнини
В православната вяра на българите светецът Николай, чието име означава "Побеждаващ", се почита и като патрон на рибарите
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели"